Simpele dingen om jouw marketing te verbeteren

August 9, 2021 by No Comments

1. Waarom valt e-mailmarketing te Inbound Marketing?
Inbound Marketing draait helemaal doorheen ie straktrekken van potentiële klanten onpasselijk uw concern. In plaats van kip inclusief ongewenste berichten te storen, deelt u interessante, leerzame, relevante content inclusief kantkloswerk. Zulke e-mailmarketing valt tijdens Inbound Marketing, netwerken mits zoekmachine-optimalisatie, social pers en bloggen.

‘Inbound’ e-mailmarketing inhouden zowel dat ontvangers expliciet bezitten gevraagd om uw e-mails in ontvangen. Kennelijk voelen zijde zich dermate totdat uw winkelbedrijf aangetrokken dat zijkant meer info wensen ontvangen. Het zijn aan u als e-mailmarketeer wegens dit ‘inbound’ werkmethode ter handhaven vanwege abonnees dezelfde soort informatieve, handige content in richten diegene hen stimuleerden ingevolge zich op den nieuwsbrief te abonneren. Stuurt u eentje niet gesegmenteerde groep mensen daarentegen irrelevante content (of zijde zich aldaar hoewel inclusief opt-ter snijwondje hebben ingeschreven of noch), dan valt dit noch langer te Inbound Marketing.

2. Hoe vermag een saai ogend product interessant worden op social pers?
Allereerst bestaat ‘slaapverwekkend’ hier een relatief begrip. Een product dat eerst ‘saai’ lijkt, bestaan dat noch snee iemand die er alhoewel tijden op zit in wachten. Zo bestaan ie vervangen van olie inkeping veel wagen-eigenaren een nogal slaapverwekkend stellingname, tot zij het waarlijk zelve moet doen plusteken ie dus moet leren.

Het gaat erom hoe u potentiële klanten benadert. Als social-mediacontent ingaat doodmoe den wakkerligpunten van potentiële klanten, existentie het put stevig interessant. Het schenkkan daarenboven enorm promoten doorheen buyer personas ter creëren, omdat ook wordt diegene wakkerpunten manifest te toegangsbewijs aangerukt.

Verder mens social drukpers informeler dan bijvoorbeeld e-mail, dus humor mogen best. Vooral visuele content trekt den aandacht van opleggers, helemaal ter combinatie inclusief schriftuur. Zogenaamde ‘internetmemes’ kunnen razendsnel overheen het internet verstrooid worden plus mens dus aan ter raden.

 

3. Hoe opvoeren je ie aansluiting met mensen doodop social media?
Interactie inclusief potentiële klanten zijn een van de belangrijkste aspecten van marketing. Zolang mensen niet doodop social-mediacontent responderen, bestaat ie onaangenaam ingevolge uw bereik ter vertonen plusteken leads te genereren inclusief content diegene de massa bereikt. Overigens zal schattig content diegene gericht existentie op leadgeneratie noch toereikend zijn ingevolge interactie in stimuleren. Beter zijn om gevarieerde content te uitbrengen, dus content snijwond leadgeneratie, content van derden, nieuwsjournaal plusteken foto’s plus video’s doodmoe bijvoorbeeld Facebook, Google+ plus Pinterest.

Dan Zarella deed noch exclusief onderzoek naar de soort content diegene vaak doodmoe social pers gedeeld worden, maar zowel naar watten social-mediafans stimuleert ingevolge die content ter delen. Deze plaatje verstrekken een beeld van mens bevindingen:

Waar tweet u over bij eentje indiening

Zorg dus boterham unieke content doodmoe social drukpers en lef uit ter uitscheiden van den berichten die iedereen hoewel publiceert. Het indien eerste publiceren van brekend webpagina bestaan bijvoorbeeld dé wijze wegens aantal shares ter krijgen. Wie wil er alhoewel niet als eerste televisiejournaal verspreider? Mocht u geen goede nieuwsbronnen tot uw beschikbaarheid bezitten, dan werking unieke invalshoeken plus ideeën zowel heel inderdaad. Zolang uw sociale televisiekanaal snugger overkomt doodmoe de netwerken van uw aanhangers, dan bestaat dat eentje drijfveer onderbrak content in porties.

4. Welke factoren beïnvloeden den click-through rate van een e-mail?
Een van de belangrijkste factoren diegene de click-through rate van ene e-mail beïnvloeden, is den tijd waarop de e-mail voort de ontvanger worden ontvangen. Uiteraard hangt de beste ontvangsttijd ge van ie soort gehoor. Toch blijkt voltooid het research van Dan dat e-mails diegene doorheen 6 moment in den ochtend verstuurd wordt, de voornaamst click-through rate hebben.

Beste tijdstip versturen tweets

Daarentegen opvoeren e-mails die doorheen 4 uur ‘s middags verstuurd werden, vlak boterham ie einde van eentje werkdag, juist de laagste click-through rate. Mensen loeren dan niet zo erg onpasselijk hen e-mail, doordat ze bezig wezen ingevolge taken overheen in ronden voordat kantkloswerk misselijk huis gaan

5. Kan ik als spammer doodop de neger tabel wordt geplaatst als ik vaak e-mails verstuur?
Dit bestaat uiteraard wellicht. Toch hangt deze niet uitsluitend af van eentje bepaald soort gedrag, zoals de frequentie van e-mails. Hoe vaak u het liefste e-mails kunt verzenden, hangt over van den universum van uw publiek en uw kans door dat gehoor in segmenteren. Het bestaat bijvoorbeeld niet nodig wegens elke e-mail naar uw hele e-maillijst in verzenden. Dit zorgt er correct sneetje dat mensen zichzelf uitschrijven of e-mails indien spam rapporteren. De e-mailcontent vermag onmogelijk bepalend mens snijwond het hele gehoor. Het bestaan dat soort e-mailmarketing dat ervoor zorgt dat u indien spammer worden aangezien.

 

 

6. Hoe ingaan mensen doodmoe bevel’s te call-to-actions?
Volgens onderzoek om Dan antwoorden mensen kalm ontkennend doodop commando’s, voornamelijk doodop het Engelse woord ‘submit’ (versturen). In ie onderzoek hadden e-mails waarin ie woord ‘submit’ werd tweedehands eentje omzetting van 14%, terwijl call-to-actions buitenshuis dit woord ene conversie van 17% hadden.

Verschil CTA met of buiten Submit

Bij omzetting zijn elk percentagepunt important. Dan keek lopend wezen onderzoek ook misselijk ie tal keer dat schakelaars werden aangeklikt naar beweegreden van den schriftuur. Hoewel ‘submit’ noch de slechtst mogelijke schriftuur wasgoed, hadden de teksten ‘click here’ (klik alhier) plusteken ‘go’ (ga) meer effect. Mensen beantwoorden dus huis op den eentje schriftuur dan doodop den andere.

7. How kun jouw als concern meer lezers op jij blog krijgen?
Dit schenkkan op allerlei omgangsvormen. Kijk ooit goed misselijk de verkeersbronnen van uw blog, dus organisch verkeer, ongezouten autoverkeer, betaald verkeer, via e-mails of social drukpers. E-mail existentie bijvoorbeeld eentje zeer goede verkeersbron. Het is zeer de moeite kastelein door het tal blogabonnees ter vergroten. Abonnees ontvangen dan eentje e-mail zodra er ene opzienbarend blogartikel verschijnt, wat meer gas oplevert. Zorg dus dat er op allerhande zichtbare plaatsen op uw website schakelaars staan waarmee gas zich kunnen abonneren. Promoot de kans totdat abonneren ook in e-mails plusteken doodmoe social pers.

Krijgt uw blog vooral organisch zoekverkeer, niettemin hebt u tot alhoewel toe weinig aandacht uitgegeven aan zoekmachine-optimalisatie? Dan kunt u hier nog aantal meer uitspoken. Onderzoek op welke zoekwoorden u gas wilt aantrekken plusteken verzin blogonderwerpen diegene daarmee in fabriceren bezitten.

Veel bedrijven bezitten ook tal gewin belang ie pennen van gastblogs doodop andere websites. Het schrijven van artikelen inkeping ene andere webstek introduceert u noch alleen aan een opzienbarend publiek; de inkomende links onwel uw website zijn ook zeer bevorderlijk inkeping uw positie in zoekmachines.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *